Eveniment medical 2020

Al 40-lea Congres Național de Gastroenterologie, Hepatologie și Endoscopie Digestivă – GASTRO 2020, 21-23 mai, 2020, Mamaia

Stimaţi Colegi,

Constanţa este pentru a treia oară gazda celui mai important eveniment ştiinţific anual de gastroenterologie: Al 40-lea Congres Naţional de Gastroenterologie, Hepatologie şi Endoscopie Digestivă.

Pentru noi, pentru Facultatea de Medicină a Universităţii Ovidius din Constanţa este o onoare şi, totodată, o mare responsabilitate.

Oraş la ţărmul Mării Negre, Constanţa se caracterizează în special prin diversitate multietnică şi culturală, elemente ce au stat la baza unei culturi legată de mare, soare, valuri şi corăbii depărtându-se în zare.

De aceasta dată, însă, oraşul poetului exilat la ţărmul mării, Ovidiu, este mândru să primească cei mai importanţi specialişti gastroenterologi din ţară şi invitaţii lor din străinatate într-o manifestare ce se anunţă de înalt nivel ştiinţific, cu dezbateri şi controverse fervente pe teme de actualitate.

Suntem pregătiţi să vă primim într-o locaţie caldă şi prietenească, în staţiunea Mamaia, propice, totuşi, dezbaterilor ştiinţifice de înalt nivel. Participarea dumneavoastră în număr cât mai mare şi implicarea directă în succesul ştiinţific al evenimentului este dorinţa noastră cea mai arzătoare.

Fie ca anul 2020 sa rămână în memoria gastroenterologiei româneşti ca unul ce a marcat educaţia tinerilor gastroenterologi şi a contribuit semnificativ la afirmarea acestora.

Vă aşteptăm cu drag la Mamaia, Constanţa în Mai 2020!

Preşedinte Congres:

  • Eugen Dumitru şi

Preşedinte SRGH:

  • Cristian Gheorghe

 

  • Termen limită pentru trimiterea de propuneri pentru mese rotunde: 18.nov.2019
  • Termen limită pentru structura meselor rotunde (titluri, speakeri): 03.feb.2020
  • Termen limită pentru trimiterea de rezumate: 02.mar.2020
  • Decizia asupra rezumatelor acceptate pentru prezentare: 30.mar.2020
  • Termen limită pentru plata redusă a taxei de participare: 06.apr.2020

Taxa de membru SRGH şi SRED achitată până la data de 1 Decembrie 2019 beneficiază de taxă redusă la cel de al 40 lea Congres Naţional de Gastroenterologie, Hepatologie şi Endoscopie Digestivă