Eveniment medical 2020

Al 7-lea Congres Naţional de Diabet, Nutriţie şi Endocrinologie Pediatrică – ENDOPED 2020, 6-9 Mai,Timisoara

Stimate colege, stimați colegi,

În numele Comitetului de Organizare, vă adresăm invitația de a participa la Al 7-lea Congres Naţional de Diabet, Nutriţie şi Endocrinologie Pediatrică – cu participare internaţională care se va desfășura, la Timişoara, în perioada 6 – 9 Mai 2020.

Începând cu anul 2010, manifestările științifice desfășurate anual sub patronajul „ENDOPED”, prin subiectele abordate şi lectorii externi invitaţi, s-au dovedit a fi evenimente speciale, incitante și un prilej de a ne cunoaşte mai bine.

Și la acest al 7-lea Congres ne propunem să avem invitați de talie internațională, recunoscuți pentru profesionalismul lor, ale căror prelegeri vor contribui la realizarea unui program ştiinţific pe măsura așteptărilor dumneavoastră profesionale.

Respectând obiectivul principal al ”ENDOPED”, de a crește nivelul profesional al medicilor, vom oferi participanţilor (specialişti în endocrinologie şi diabet pediatric, pediatri, neonatologi, medici de familie dar și endocrinologilor și/sau diabetologilor care au în tratament pacienți din grupa de vârstă pediatrică) noi informaţii din domeniu.

Toți lectorii invitați, prin expertiza recunoscută, vor asigura succesul dorit şi pentru cel de Al 7-lea Congres Naţional de Diabet Nutriţie şi Endocrinologie Pediatrică – cu participare internaţională, care va avea loc în capitala Banatului, oraş al parcurilor şi al florilor, numit pe drept şi “Mica Vienă”.
Vă așteptăm cu drag la Timișoara.


 

Organizator: http://www.endoped.ro/