Centrele de arsi din Timisoara, Targu Mures si Bucuresti, finalizate in 2025

Centrele de arsi din Timisoara, Targu Mures si Bucuresti, finalizate in 2025

Centrele de arsi din Timisoara, Targu Mures si ‘Grigore Alexandrescu’ din Bucuresti vor fi gata in anul 2025, potrivit ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

“In sfarsit, am pornit proiectele abandonate din anul 2014. La Timisoara, proiectul este avansat, se construieste, a inceput constructia si la Spitalul ‘Grigore Alexandrescu’, cel de-al doilea centru de arsi, si speram ca, pana la sfarsitul acestui an, sa inceapa efectiv lucrarile si la Targu Mures. Practic, in acesti doi ani de mandat, am repornit proiecte care pareau abandonate si lucrurile se desfasoara in mod evident – cele trei noi centre de arsi vor fi gata in anul 2025”, a declarat Rafila, citat de Agerpres.

La finalizarea celor trei proiecte, potrivit ministrului Sanatatii, se va ajunge la 50 – 60 de paturi. De asemenea, el a subliniat ca acestea se vor realiza ‘cu adevarat’.

“Am gasit proiectele pentru trei centre abandonate si am facut in asa fel incat, cu sprijinul Guvernului, categoric, aceasta activitate sa fie reluata si nu numai sa fie reluata si centrele sa se faca cu adevarat.”, a mai precizat ministrul.