Eveniment medical 2020

Conferința Națională cu participare Internațională SRAIC, 15-17 mai 2020, București,Hotel Ramada Parc și Willbrook Platinum Center București

Dragi colegi și prieteni,

Îmi face plăcere să vă invit la cel mai important eveniment al anului 2020 pentru alergologia românească, Conferința Națională SRAIC. Manifestarea științifică se va desfășura în perioada 15 – 17 mai 2020, în două locații de excepție: Hotel Ramada Parc și Willbrook Platinum Center București, România.

Evenimentul se va derula cu suportul European Academy of Allergy and Clinical Immunology și va cuprinde prezentări atractive ce vor acoperi principalele teme de interes din domeniul alergologiei și imunologiei clinice. Numeroși lectori internaționali, nume de referință în domeniu, vor conferenția alături de lectorii români. Firul epic al conferinței va include următoarele puncte: „ce știm”, „ce este nou”, „ce este controversat” și „cum putem acoperi unmet needs”.

În speranța că programul științific amplu, locațiile deosebite Hotel Ramada Parc și Willbrook Platinum Center, interesul pentru domeniul alergologiei și posibilitatea de a interacționa cu profesioniști din specialități diverse vă vor convinge, vă așteptăm la cel mai important eveniment organizat de SRAIC în 2020.

Pe curând,

Conf. Univ. Dr. Roxana Silvia Bumbăcea
Președinte SRAIC

CONFERINȚA ESTE CREDITATĂ CU PUNCTE EMC

Program Conferință:

Vineri, 15 Mai – Hotel Ramada Plaza & Parc

  • 13:00 – 20:00 deschidere oficială și sesiuni științifice

Sâmbătă, 16 Mai; – Willbrook Platinum Center

  • 08:30 – 09.30 înregistrarea participanţilor
  • 09:30 – 18:00 sesiuni științifice

Duminică, 17 Mai – Willbrook Platinum Center

  • 09:00 – 13:00 sesiuni științifice

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să urmăriți site-ul www.medichub.ro