Eveniment medical 2020

Conferința națională NO ADDICT, 24-26 Aprilie 2020, Palas CONGRESS Hall, Sălile Rossini și Verdi, Iasi

Avem deosebita plăcere de a vă invita să participați la Conferința națională No addict ce va avea loc în perioada 24-26 Aprilie 2020 la Iași, Palas Congress Hall, salile Rossini si Verdi, eveniment organizat de Bridging Eastern and Western Psychiatry în parteneriat științific cu Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie și Colegiul Medicilor Iași.

Scopul Conferințelor No addict este de a populariza atât printre medicii de toate specialitățile, psihologi, psihoterapeuți cât și pentru cei interesați că există metode moderne, eficiente , cu rezultate atât pentru problemele legate de alcool cât și pentru etnobotanice, droguri,  joc patologic, internet etc.

Formatul conferințelor este unul dinamic, interactiv prin excelență și cuprinde updatarea celor mai noi metode și terapii în adicții, cursuri pre-conferință,  workshop-uri  cu demonstratii practice, role-play sau cursuri demonstrative.

Consorțiul de organizații naționale și internaționale care sprijină Conferința No addict  furnizează soluții medicale, psihoterapeutice și intervenții psiho-sociale complexe în domeniul adicțiilor, prezentând cursuri demonstrative și workshopuri în cadrul evenimentului.

Fiți bineveniți!

Coordonator program,
Dr. Ovidiu Alexinschi, Medic Primar Psihiatru, Doctor în Științe Medicale

Relații:

EVENIMENTUL VA FI CREDITAT EMC DE COLEGIUL MEDICILOR DIN ROMANIA si COLEGIUL PSIHOLOGILOR.