Eveniment medical 2020

Conferința „Zilele Medicale ale Sucevei”, ediția a IX-a, 21-31 mai, 2020, Complex „Zamca”, Suceava

Stimați colaboratori,

Avem plăcerea să vă anunțăm că, respectând tradiția, pregătim a IX-a ediție a Conferinței „Zilele Medicale ale Sucevei”, care va avea loc între 21 și 23 mai 2020. La manifestare vor participa medici din toate specialitățile medicale, medici stomatologi și asistente medicale.

Subiectele celei de a IX-a ediții vor fi:

  • 1. Vechi și nou în medicina actuală.
  • 2. Urgențe medico-chirurgicale.
  • 3. Varia

Medicina actuală evoluează cu pași repezi și este o mare provocare pentru cei care lucrează în domeniul sănătății de a fi la curent cu actualitatea. Ca urmare, eforturile se îndreaptă către o informare rapidă și profesională a tuturor medicilor și cadrelor medicale. Este motivul pentru care subiectul principal al conferinței noastre abordează problema păstrării experiențelor valabile și a aplicării noului de ultimă generație.

O informare la zi a medicilor din toate specialitățile se impune cu acuitate și ne propunem să facilităm accesul tuturor la actualitate.

Manifestarea se va desfășura la Complex „Zamca” Suceava și se adresează tuturor specialităţilor medicale. Vor participa aproximativ 800 medici (din judeţul Suceava, din toată ţara).

Persoană de contact:

  • Dr. Irina Badrajan, telefon: 0722585350
  • Gabriela Straton, telefon: 0723697782.

Vă rugăm ca până la data de 15 martie 2020 să ne comunicaţi intenţia dumneavoastră de a participa la această manifestare.