Cursuri de pregatire gratuite pentru admiterea la UMF Iasi

Cursuri de pregatire gratuite pentru admiterea la UMF Iasi

Ca in fiecare an, cadrele didactice de la disciplina de Anatomie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi vor tine cursuri de anatomie gratuite pentru 100 de persoane in vederea admiterii la facultatile de Medicina, Medicina Dentara si Farmacie.
Potrivit unui comunicat al UMF Grigore T. Popa”, primul curs, tinut de prof. univ. dr. Anca Sava, va avea loc sambata, 2 martie, intre orele 9.00 – 11.00. Vor fi aprofundate primele doua capitole ale manualului „Anatomie si fiziologie umana pentru admiterea la facultatile de medicina”, Krumhardt B, Alcamo IE, Barron’s & Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures.

Datele urmatoarelor intalniri vor fi comunicate ulterior.

“Cei 100 de participanti sunt selectati in ordinea inscrierilor. Persoanele care doresc sa participe trebuie sa se inscrie la adresa https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-anatomia-si-fiziologia-omului-2-martie-2024/, in care isi vor introduce numele real, numar de telefon, e-mail, judetul de provenienta, liceul. La finalul inscrierii, vor primi un e-mail de confirmare care contine ID unic de inscriere. Pentru fiecare sesiune se va completa un alt formular care se activeaza dupa finalizarea cursului anterior. In data de 9 martie nu se vor sustine cursuri de pregatire intrucat va fi organizata simularea examenului de admitere”, se precizeaza in comunicat.

Cei 100 de participanti sunt selectati in ordinea inscrierilor.

Anul acesta concursul de admitere la UMF Iasi va fi organizat pe 21 iulie, si va consta in completarea unui test grila. Nota obtinuta la testul grila reprezinta nota de admitere. Pentru ocuparea locurilor subventionate de la bugetul de stat si a locurilor cu taxa in lei, la UMF Iasi sunt organizate cursuri pentru facultatile de Medicina, Medicina Dentara, Farmacie, Asistenta Medicala Generala, Bioinginerie.

Etichete: admitere medicina, umf iasi, cursuri pregatire medicina