Eveniment medical 2020

Editia a X-a a Congresului Naţional cu participare internaţională pentru Studenți, Farmaciști, Medici Rezidenți, Medici Dentiști, Asistenți Medicali Generaliști și Moașe „GalMed” 2020,12-15 martie 2020, Galati

Congresul Național cu participare internațională pentru Studenți, Farmaciști, Medici Rezidenți, Medici Dentiști, Asistenți Medicali Generaliști și Moașe GALMED 2020 este un eveniment ştiinţific și educațional, organizat de Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi, în colaborare cu Facultatea de Medicină și Farmacie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați.

Ediția a X-a se va desfăşura în perioada 12 – 15 Martie 2020 şi va cuprinde cinci domenii medicale: Medicină Generală, Medicină Dentară, Asistență Medicală Generală, Moașe și Farmacie. Numărul de participanţi a fost estimat pentru această ediţie la 500 de studenţi, medici rezidenţi, medici dentiști, farmacişti, asistenți medicali și moașe, la care se adaugă distinşii noştri invitaţi.

Congresul se va desfăşura pe durata a patru zile. Acestea vor fi destinate atât conferințelor și workshop-urile pe teme de interes actual din domeniul sănătății, cât și prezentărilor de lucrări ştiinţifice.