Rafila le multumeste medicilor de familie pentru profesionalism si implicare

Rafila le multumeste medicilor de familie pentru profesionalism si implicare

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, spune ca va sprijini, alaturi de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, mentinerea veniturilor pentru medicii de familie.

“Voi sprijini, alaturi de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, mentinerea veniturilor pentru medicii de familie si diversificarea serviciilor medicale pe care le fac. Deja multe din cele 2600 de cabinete de medicina de familie sunt renovate cu fonduri din PNRR, iar dotarea lor completa se va face pana la sfarsitul acestui an.”, a scris Rafila pe Facebook.

Potrivit demnitarului, cel mai important, pentru medicii de familie, este sa fie sprijiniti de autoritatile locale acolo unde isi desfasoara activitatea si sa fie parte a comunitatii.”, a mai precizat ministrul.

In fiecare an, la data de 19 mai, se marcheaza Ziua medicului de familie. Cu aceasta ocazie, ministrul le-a multumit medicilor pentru “implicare in alinarea suferintei”.

“Astazi sarbatorim medicii de familie, carora le multumesc pentru profesionalism, implicare in alinarea suferintei si vindecarea pacientilor din comunitatile in care isi desfasoara activitatea.”, a transmis ministrul Sanatatii.

Etichete: rafila, venituri medici de familie, ziua medicului de familie