Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice are o conducere noua

Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice are o conducere noua

Prof. univ. dr. Bogdan Timar a fost ales presedinte in noua structura de conducere a Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice.

Acesta este medic primar diabet in cadrul Clinicii de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta „Pius Brinzeu” Timisoara, decan al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara. Prof. univ. dr. Bogdan Timar detinuse anterior, in cadrul Societatii, functia de vicepresedinte.

„Societatea Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice este una dintre cele mai vechi si importante societati stiintifice medicale din Romania. Sunt bucuros si onorat pentru votul de incredere pe care l-am primit din partea colegilor medici diabetologi si sunt convins ca impreuna cu toti medicii diabetologi din Romania vom reusi dezvoltarea conceptului #TeamDIAB. Editia 50 a Congresului National, ce s-a desfasurat la Timisoara intr-o atmosfera extraordinara, a readus in Societatea noastra spiritul de echipa si colaborarea pentru dezvoltarea specialitatii de diabet, avand ca obiectiv principal persoana cu diabet”, a declarat prof. univ. dr. Bogdan Timar, presedintele Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, potrivit unui comunicat de presa.

Noua structura a Comitetului Director este formata din:

Presedinte: Prof. univ. dr. Bogdan Timar

Vicepresedinti:
• Prof. univ. dr. Cristian Guja

• Dr. Anca Cerghizan
Membri:

• Prof. univ. dr. Cornelia Bala
• Prof. univ. dr. Bogdan Mihai
• Dr. Delia Reurean Pintilei
• Prof. univ. dr. Gabriela Roman
• Prof. univ. dr. Mihaela Vladu

Secretar: Prof. univ. dr. Alexandra Sima

Adunarea Generala 2024 s-a desfasurat in cadrul editiei 50 a Congresului National al Societatii Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, ce a avut loc in perioada 15-18 mai, la Timisoara.

Etichete: societatea romana de diabet, prof dr bogdan timar