#TeamHOSPICE: 80.000 de euro stransi pentru spitalul de ingrijirii paliative pediatrice

#TeamHOSPICE: 80.000 de euro stransi pentru spitalul de ingrijirii paliative pediatrice

Peste 1.000 de alergatori au ales cauza HOSPICE Casa Sperantei la OMV Petrom Bucharest Half Marathon. Au ales, astfel, sa contribuie la realizarea unui obiectiv atat de necesar in Romania: constructia spitalului destinat ingrijirii paliative pediatrice la Adunatii Copaceni.

In prezent, aici functioneaza Centrul Socio-medical destinat copiilor bolnavi incurabili, al HOSPICE Casa Sperantei. Ca si la editia de anul trecut, fondurile generate in urma evenimentului vor fi utilizate pentru constructia acestui spital.

Potrivit unui comunicat de presa, contributia sponsorilor, donatorilor si alergatorilor pentru noul spital destinat ingrijirii paliative pediatrice este de 80.000 euro.

Suma stransa in cadrul evenimentului cu ajutorul sponsorilor, partenerilor, donatorilor si alergatorilor va fi folosita exclusiv pentru ridicarea spitalului.

“Cu fiecare editie a acestui eveniment sportiv descoperim, revelator si bucurosi, ca speranta uneste oameni. Avem dovada implicarilor anterioare: un grup compact de fauritori de speranta au puterea de a face sa se intample lucruri marete. Multumim si le suntem recunoscatori alergatorilor, partenerilor, donatorilor si voluntarilor. Datorita lor, cel mai maret dintre obiectivele HOSPICE Casa Sperantei devine din plan ce parea utopie o realitate menita sa schimbe statistici si destine”, precizeaza Mirela Nemtanu, CEO HOSPICE Casa Sperantei, potrivit comunicatului.

Etichete: hospice casa sperantei, spital ingrijiri paliative adunatii copaceni, team hospice