Eveniment medical 2020

The XIIth Corrective Dermatology & Aesthetic Congress (The XIIth Anti-Aging Medicine Congress), 08-10 mai, 2020, Hotel Caro, Bucuresti

Dermatologia corectiva, Estetica medicala, Medicina regenerativa,Chirurgia dermatologica, Medicina nutritionala, Medicina miscarii si sportului dar si alte specialitati medicale sunt parti indisolubil legate de Medicina Anti Aging. Fiecare din aceste specialitati medicale isi aduce contributia la realizarea dezideratului de a incetini viteza imbatranirii, de a controla defectele metabolice innascute sau dobandite prin stilul de viata, de a modela expresia geneticii si epigeneticii, de a corecta defectele cutanate generate de imbatranirea intrinseca,extrinseca, traumatica sau induse de patologia cutanata si/sau sistemica.

Speranta de viata a unui organism este egala cu speranta de viata a verigii cele mai slabe din componenta organismului si aceasta veriga trebuie identificata si corectata,pe cat posibil mai bine, la nivelul cunostiintelor medicale actuale.

Corectarea defectelor metabolice, masurile de modulare a modificarilor epigenetice spre a favoriza doar activarea genelor benefice starii de sanatate,regenerarea tuturor organelor afectate de imbatranirea conditionata de zestrea genetica a fiecarui individ si/sau de agresiunea mediului inconjurator sunt masuri esentiale dar nu suficiente deoarece, in afara de starea de bine somatic,trebuie avuta in vedere si starea de bine psihic, adica cea de a doua mare componeta a definirii starii de sanatate.

In modularea starii de bine psihic se intrepatrund factori psihici, educationali, de stress si nu in ultimul rand nivelul starii de respect fata de sine. Respectul de sine este esential dependent de aspectul estetic al pielii si de aici importanta majora a dermatologiei corective ce are misiune de a indrepta defectele cutanate, indiferent de cauza generatoare, prin masuri si tehnici adecvate.

Tehnicile de corectare ale defectelor cutanate s-au inmultit exploziv in ultimii ani si au devenit din ce in ce mai sofisticate si mai eficace. La fiecare congres international sau national apar noutati tehnice, medicamentoase si/sau de aparatura care au drept scop realizarea dezideratelor dermatologiei corective si a medicinei estetice. Ca in fiecare an si in anul 2020, in cadrul celui de al XII-lea Congres a Anti Aging dedicat Dermatologiei Corective si Esteticii medicale,vor fi prezenti lideri de opinie dintre cei mai reputati pe plan international si national care vor aduce in discutie cele mai noi tehnici si realizari in domeniu.

Firmele producatoare si /sau de comercializare a dispozitivelor medicale dedicate Dermatologiei Corective, Esteticii medicale dar si Medicinei Regenerative si Nutritionale vor realiza o prezenta ampla, deosebita de bogata si cu expunerea celor mai noi dispozitive care in ultimii ani si-au dovedit eficienta clinica in domeniile discutate.

Va invitam dragi colegi sa participati la acest congres cu inima si mintea deschise, fiind convinsi ca aici veti gasi un adevarat regal al tematicilor, tehnicilor si dispozitivelor cele mai eficace, dezvoltate pe baza unor cercetari fundamentale care se constituie in argumente irefutabile si garantii, pentru Dumneavoastra si pentru pacientii Dumneavoastra, cu privire la necesitatea si oportunitatea folosiriilor in vederea atingerii telului propus: Corectie, Frumusete, Viata lunga si Sanatoasa.

Va asteptam cu drag fiind convinsi ca participarea la al XII-lea Congres Anti Aging dedicat Dermatologiei Corective si Esteticii Medicale va va aduce satisfactie deplina si va va oferi noi oportunitati de dezvoltareprofesionala.

Al Dumneavoastra,
G-ral Mr( r) Prof. Dr. NEDELCU IOAN
Presedinte Congres Medical Anti-Aging 2020

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE
The XII th Corrective Dermatology&Aesthetic Congress (The XII th Anti-Aging Medicine Congress), 08-10 mai 2020, Hotel CARO, Bucuresti

Detalii plata: Platile vor fi efectuate in contul Asociatia Medicala de Dermatologie Corectiva nr. RO89 BRDE 410S V31962444100 deschis la Agentia BRD-Dr.Taberei, CIF: 40981316.

Taxa de participare

Pana la data de 31.01.2020
Medici specialisti & primari = 300 RON
Medici rezidenti = 100 RON

Intre 01.02.2020-07.05.2020
Medici specialisti & primari = 400 RON
Medici rezidenti = 200 RON

Pe loc 08.05.2020
Medici specialisti & primari = 600 RON
Medici rezidenti = 300 RON